Round and round / 400 x 235 cm

Mönstret består av cirklar som tangerar varandra. Ull och silke färgas in i samma färgton och det är skillnaden i materialens lyster och hur  ljuset faller som framhäver mönstret i mattan. Silkets glans kontrasterar mot den råa och lite torra ytan hos ullen. Kvalitén är tät och luggens höjd är ca 18mm. Mattan kan beställas i andra mått och färger. Tillverkningen sker i Indien med inhemska material.

Element / 200 x 260 cm

Smala tunna ränder på rad efter varandra. Ull och silke färgas in i samma färgton och det är skillnaden i materialens lyster och hur  ljuset faller som framhäver mönstret i mattan. Silkets glans kontrasterar mot den råa och lite torra ytan hos ullen. Kvalitén är tät och luggens höjd är ca 18 mm. Mattan kan beställas i andra mått och färger. Tillverkningen sker i Indien med inhemska material.

Focus / 200 cm i diameter

Prickar på rad som bildar cirklar. Ull och silke färgas in i samma färgton och det är skillnaden i materialens lyster och hur  ljuset faller som framhäver mönstret i mattan. Silkets glans kontrasterar mot den råa och lite torra ytan hos ullen. Kvalitén är tät och luggens höjd är ca 18mm. Mattan kan beställas i andra mått och färger. Tillverkningen sker i Indien med inhemska material.

Collier / 200 x 135 cm i diameter

En oregelbunden randning av pricaar på rad. Ull och silke färgas in i samma färgton och det är skillnaden i materialens lyster och hur  ljuset faller som framhäver mönstret i mattan. Silkets glans kontrasterar mot den råa och lite torra ytan hos ullen. Kvalitén är tät och luggens höjd är ca 18 mm. Mattan kan beställas i andra mått och färger. Tillverkningen sker i Indien med inhemska material.