Prickan 100 x 200 cm 

Prickan är här tillverkad i två färgtoner. Botten har en färgblandning och pricken/ljusstrålen har en färgblandning som tonar ut i bottenfärgen, likt en lampa som lyser. Mattorna tillverkas i Sverige med ullgarn från norska spelasufår. Spelsaufår är ett utegångsfår som har en långfibrig fiber som är slitstark och har en naturligt hög glans. I blandningar där lingarn ingår, väljer vi svenskt lingarn – Bra miljöval.

Levels 250 x 300 cm

Mattor i relief. Vissa av våra mattor tillverkas med en relief och där mönstret bygger på nivåskillnader. Dessa mattor tillverkas ibland  med samma färgblandning i samtliga nivåer eller så får de olika färgblandning. Mattorna tillverkas i Sverige med ullgarn från norska spelasufår. Spelsaufår är ett utegångsfår som har en långfibrig fiber som är slitstark och har en naturligt hög glans. I blandningar där lingarn ingår, väljer vi svenskt lingarn – Bra miljöval.

Randie / 170 x 280 cm

Randie, en randig matta med lite svajiga linjer, här tillverkad i ljusgråblå toner med en liten nyansskillnad mellan botten och ränderna. Mattorna tillverkas i Sverige med ullgarn från norska spelasufår. Spelsaufår är ett utegångsfår som har en långfibrig fiber som är slitstark och har en naturligt hög glans. Samtliga mattor kan beställas i andra mått och färgkoordineras. I blandningar där lingarn ingår, väljer vi svenskt lingarn – Bra miljöval.

 

Bloom 160 x 200 cm 

Bloom är här tillverkad i grå toner där mönsterformerna överlappar varandra och här med en ljusgrön tråd av lin. Lintråden kan få ha en annan färgton för att mattan  ska smälta och samtala med rummet. Mattorna tillverkas i Sverige med ullgarn från norska spelasufår. Spelsaufår är ett utegångsfår som har en långfibrig fiber som är slitstark och har en naturligt hög glans. Samtliga mattor kan beställas i andra mått och färgkoordineras. I blandningar där lingarn ingår, väljer vi svenskt lingarn – Bra miljöval.

 Mini Skotte 2,50 x 300 cm

I de här mattorna har varje yta sin egen färgblandning ibland ligger de nära varandra eller så kan kontrasten vara lite större. Mattorna tillverkas i Sverige med ullgarn från norska spelasufår. Spelsaufår är ett utegångsfår som har en långfibrig fiber som är slitstark och har en naturligt hög glans. I blandningar där lingarn ingår, väljer vi svenskt lingarn – Bra miljöval.

Kubb 170 x 270 cm

Kubb består av fyra färgytor och varje yta sin egen färgblandning. Både de ljusare ytorna och de mörkare ytorna har en varm och en kall ton. Mattorna tillverkas i Sverige med ullgarn från norska spelasufår. Spelsaufår är ett utegångsfår som har en långfibrig fiber som är slitstark och har en naturligt hög glans. I blandningar där lingarn ingår, väljer vi svenskt lingarn – Bra miljöval.